Registreren

×

Heeft u al een account? Klik hier om in te loggen!

Registreren als koper:

0,00 / yearRegistreren

Registreren als aanbieder:

500,00 / monthRegistreren

Over Obligator

Obligator geeft investeerders toegang tot alternatieve beleggingsproposities. Het gemakkelijke en toegankelijke platform geeft u een duidelijk overzicht welke investeringsproposities lopen, wat zij inhouden en hoe u zich kunt aanmelden.

De meerwaarde van Obligator? Obligator verschaft enerzijds het MKB toegang tot de kapitaalmarkt. Anderzijds biedt zij interessante investeringsproposities aan beleggers. Obligator zorgt voor een correcte informatievoorziening en een simpele klachtenprocedure. Obligator ontzorgt zowel het MKB als het de potentiële investeerder.
Aan u simpelweg de keuze welke investering u het meest aanspreekt.
Obligator zorgt voor de rest.

Hoe werkt het?

Op Obligator kunt u kiezen uit een divers aanbod van verschillende MKB investeringsproposities. Indien u een keuze heeft gemaakt, kunt u simpelweg het financiële product aanschaffen via de website. Betaling zal direct naar het MKB gaan, Obligator is hierbij geen tussenpersoon. U kunt na aanschaf via Obligator contact opnemen met de uitgevende instelling, de details van uw financiële instrument inzien of een klacht indienen. Registratie is en blijft uiteraard gratis! U heeft daarnaast ook géén bijkomende transactiekosten bij de aanschaf van een financieel product.

Wat zijn de voordelen?

Voor de investeerder:
Investeerders die geïnteresseerd zijn in alternatieve proposities kunnen soms voor een lastig probleem komen te staan. De beleggingen zijn niet in te laden in een automatisch systeem en de investeerder kan het zicht op zijn belggingen kwijtraken. Obligator verschaft een helder, transparant en duidelijk overzicht, waarin de obligatiehouder zijn of haar financiële producten geheel kosteloos kan administreren. Investeerders hebben daardoor direct zicht op belangrijke data zoals de jaarlijke rentedatum of de aflossingsdatum.
Obligator biedt een overzichtelijke portefeuille voor de investeerder die risico's durft te nemen.
Let op: Het is alleen mogelijk financiële producten in Obligator te registreren indien de uitgevende entiteit een overeenkomst heeft met Obligator.

Voor de uitgevende entiteit:
Het MKB dat een financieel product uitgeeft, bijvoorbeeld obligaties of aandelen, is vaak niet gespecialiseerd in de financiële sector en heeft daarom geen tot weinig zicht op wat een dergelijke uitgifte met zich meebrengt. Dit zorgt ervoor dat, na het inschakelen van een gespecialiseerde partij die de uitgifte structureert, het MKB na de emissie in een gat valt. Obligator probeert dit gat te vullen door het MKB te ontzorgen. Op deze manier hoeft het MKB zich weinig met het product te bekommeren en kan zij doen waar zij goed in is, omzet genereren.

Het team

Felix Berkhout

Stephan Striekwold

BBK Capital

BBK Capital B.V. is een jonge en gedreven onderneming die het MKB wenst te faciliteren op het gebied van groei, strategie en management. De kracht van BBK Capital zit hem in het combineren van verschillende skill sets om zo een made-to-measure advies aan de klant te kunnen geven.
Aangezien een succesvolle obligatielening niet stopt bij de uitgifte heeft BBK Capital een platform bedacht waarin zowel de uitgevende entiteit als de obligatiehouder gemakkelijk haar financiële producten kan administreren en beheren.
Wilt u meer weten over Obligator, BBK Capital of wilt u zelf een financieel product op de markt zetten? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje op onze website. (www.bbk-capital.com)